LIVE/Protest la cinematograful Gaudeamus: Mâine poate fi târziu și pentru alte edificii

Mai mulți cetățeni în frunte cu Andrei Năstase s-au adunat la un protest în fața cinematografului Gaudeamus pentru a cere stoparea demolării acestuia. Primarul ales a îndemnat oamenii să ceară să îi fie validat mandatul, pentru a putea interveni. Acesta a precizat că are nicio garanție că Nistor Grozavu va opri lucrările de demolare. 

“Așa ceva nici pe timpul războiului nu se întâmplă. E inadmisibil. Propun să facem o rezoluție azi, prin care să cerem și validarea mandatului. (…) Ei amână procesul de anulare a demolării în interesul mafiei imobiliare. Mâine poate fi târziu și pentru alte edificii, și pentru alte instituții”, a spus Năstase.

Activiștii civici susțin că clădirea cinematografului trebuie răscumpărată, iar scuarul de lângă aceasta – reabilitat. Andrei Năstase și Alexandru Slusari formulează o rezoluție pentru a opri demolarea cinematografului Gaudeamus.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *