Principală  —  IMPORTANTE   —   Incendiu la Institutul Oncologic din…

Incendiu la Institutul Oncologic din Chișinău. Au fost distruse mai multe bunuri materiale dintr-o încăpere auxiliară

Sursa foto: IGSU

Un incendiu s-a produs în dimineața zilei de luni, 24 iulie, la Institutul Oncologic din Chișinău. Nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul încăperii afectate, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-o cameră dintr-un bloc al spitalului cu trei nivele, incendiul fiind lichidat de două echipaje de pompieri la ora 07:54.

„La fața locului au fost îndreptate forțele IGSU conform numărului sporit de intervenție. Ajunși la fața locului, salvatorii și pompierii au stabilit că flăcările au cuprins încăperea auxiliară pentru muncitorii instituției amplasată la primul etaj al clădiri. Arderea a fost localizată în jurul orei 07:39.

Gradul sporit de intervenție nu a fost confirmat. Incendiul a fost lichidat de două echipaje de pompieri la ora 07:54. Nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul încăperii afectate”, se spune într-un comunicat al IGSU.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.