În Chișinău a început perioada de încălzire

Începând de luni, 21 octombrie, în capitală a fost dat startul sezonului de încălzire 2019 – 2020. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul general interimar, Adrian Talmaci.

Inițial a fost decisă conectarea la agentul termic a obiectivelor din sfera educației (grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee şi şcoli-internat), precum şi instituțiile medicale.

„Pe parcursul zilei de luni au fost conectate la sistemul centralizat, instituțiile de educație timpurie din sectoarele Centru, Râșcani și, parțial, Ciocana. Totodată, grădinițele din sectoarele Botanica și Buiucani urmează a fi asigurate cu căldură pe parcursul zilei de marți, 22 octombrie. De asemenea, se permite conectarea blocurilor de locuinţe la sistemul centralizat de încălzire, la solicitarea gestionarilor fondului locativ”, menționează Primăria municipiului Chișinău într-un comunicat de presă.

Anul trecut, sezonul de încălzire a fost deschis la 15 octombrie.

Foto: chisinau.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *