FOTO. VIDEO/ Cum au împânzit carabinierii curtea Primăriei

Protestul organizat astăzi, 24 iulie, de membrii și simpatizanții PPDA în fața Primăriei, a scos în teren număr impunător de polițiști și carabinieri, dislocați pe tot teritoriul Primăriei Chișinău. Deși au venit să protesteze împotriva construcției unui centru soci-cultural și de agrement în locul cafenelei Guguță, oamenii au mai scandat și „Năstase e primar” și „Poliția e cu noi”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *