(Foto/VIDEO) Protestul profesorilor în fața Guvernului

Mai mulți profesori protestează în fața clădirii Guvernului, cerând majorarea salariilor.

La 27 decembrie 2016, Consiliul General al Federației Sindicale a Educației și Științei din R. Moldova a decis să declanșeze în perioada 17-20 ianuarie 2017 o acțiune de protest în fața Guvernului și Parlamentului R. Moldova. Decizia a fost luată în contextul nemulțumirilor profesorilor, salariul cărora a rămas neschimbat din 2014, plasându-se sub nivelul minim de existență. Sindicaliștii au aprobat și o petiție, care a fost trimisă la adresa Guvernului și Parlamentului R. Moldova.

Sursa: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Ovidiu Jurca

    Protestul este absolut legitim și necesar! Mi-as fi dorit să văd o mare de protestatari, dar de multe ori, este important să fi ”non multa sed multum”, adică nu atât mulțimea cât conținutul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *