Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Noi numiri la oficiile…

FOTO Noi numiri la oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat

Cabinetul de miniștri a desemnat în ședința de miercuri, 15 septembrie, mai multe persoane în funcțiile de șefi și șefi adjuncți la oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat.

Ghenadie Cazangi a fost numit în funcția de șef al Oficiului Teritorial Comrat al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu din data de 16 septembrie 2021.

Ghenadie Cazangi

„Domnul Cazangi este jurist de profesie. Are experiență de muncă atât în sectorul privat, cât și în sectorul public activând în instituția Ministerului de Interne, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției și timp de 7 ani a activat în Oficiul Teritorial Comrat al Cancelariei de Stat”, Iurie Cazacu, secretar general adjunct al Guvernului.

Veaceslav Burlacu a fost desemnat în funcția de șef al Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.

Veaceslav Burlacu

„Propun numirea lui Veaceslav Burlacu în funcția de șef al Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu din data de 16 septembrie 2021. Dumnealui este licențiat în Științe Administrative. Are experiență de lucru în autorități publice și locale, în special, a activat în cadrul Primăriei orașului Soroca. Timp de 9 ani activează în sectorul asociativ. Este coordonator al reprezentanței R. Moldova a Centrului Regional de Cooperare Transfrontalieră. Este director executiv al Asociației Obștești „Euroregiunea Nistru”, a spus Iurie Cazacu.

Victoria Berzan a fost numită în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului din data de 20 septembrie 2021.

„Se propune numirea doamnei Victoria Berzan în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat din data de 20 septembrie 2021. Doamna Berzan este licențiată în drept și are master în administrația publică. Are o experiență de 18 ani de activitate în autoritățile administrației publice locale. La moment activează în cadrul Consiliului Raional Dubăsari”, a spus Iurie Cazacu.

Alexandru Bordenîi a fost numit în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Edineț al Cancelariei de Stat din 16 septembrie 2021.

Alexandru Bordenîi

„Propunem numirea domnului Alexandru Bordenîi în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Edineț al Cancelariei de Stat din 16 septembrie 2021. Dumnealui la fel are licență și master în drept și a activat instituțiile Ministerului Afacerilor Interne”, a spus Iurie Cazacu.

Elena Borș a fost numită în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat din data de 16 septembrie 2021.

„Propunem numirea doamnei Elena Borș în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat din data de 16 septembrie 2021. Doamna Borș are studii pedagogice. Are master în administrare publică. Are experință de muncă în sectorul privat și în sectorul public în cadrul autorităților administrației publice locale”, a spus Iurie Cazacu.

Aurica Condrea a fost desemnată în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat din 16 septembrie 2021.

„Propunem numirea doamnei Aurica Condrea în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat din 16 septembrie 2021. Doamna Condrea este absolventă a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Are experiență de activitate în administrația locală în cadrul Consiliului Raional Șoldănești și timp de 5 ani a fost angajat al Cancelariei de Stat activând în funcția de specialist în cadrul Oficiului Teritorial Orhei”, a spus Iurie Cazacu.