FOTO/ Experiment: pe o stradă din capitală a fost improvizată o bandă reversibilă

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP informează că pe strada Alecu Russo din capitală este experimentată circulația pe o bandă reversibilă, pe care direcţia de deplasare poate fi schimbată provizoriu în sensuri opuse..

Cu scopul de a fluidiza traficul în orele de vârf, în această dimineață a fost improvizată o bandă reversibilă, astfel încât șoferii care se deplasau spre sectorul Centru, au putut circula, în total, pe patru benzi. Banda își va schimba însă direcția spre seară, atunci când fluxul de transport este mai mare spre sectorul Ciocana.

Banda reversibilă va fi testată câteva zile. Dacă respectiva metodă de circulație va fi eficientă, de comun cu Administrația Publică Locală, vor fi efectuate următoarele etape pentru implementare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *