Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ „Dacă sunteți întrebați de…

FOTO „Dacă sunteți întrebați de jurnaliști”. Ce trebuie să răspundă oamenii prezenți la Adunarea Partidului Democrat presei

Mai multor persoane prezente la Adunarea Partidului Democrat le-au fost împărțite de organizatorii evenimentului pliante informative despre ce ar trebui să răspundă jurnaliștilor.

Printre răspunsurile pe care cetățenii le pot oferi jurnaliștilor sunt indicate: „Noi suntem Pentru Moldova”, „Am venit aici pentru că noi ținem cu Partidul Democrat”, „Ne pare bine să fim aici, alături de cele 100 de mii de oameni”, „Susținem faptele bune și Partidul Democrat face, în timp ce alții vorbesc”, „S-au mărit pensiile și salariile, s-au făcut drumurile”.

În contextul manifestației, traficul va fi temporar restricționat pe principalele străzi din capitală, iar transportul public va fi redirecționat.

Partidul Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat, la care se preconizează prezența a circa 60 de mii de oameni.

Pavel Filip la Adunarea PDM: „Pensia medie a depășit pentru prima dată minimul de existență”. Ce spun datele statistice

LIVE/ Adunarea Națională a Partidului Democrat din PMAN