Doi copii de șapte și 12 ani s-au înecat într-un bazin de la o fostă stație de epurare

O fetiță de șapte ani și un băiat de 12 ani s-au înecat într-un bazin artificial de la o stație veche de epurare. Copiii erau însoțiți de mama lor, dar femeia nu a putut să-i salveze. Tragedia s-a produs ieri, 17 august în satul Heciul Nou din raionul Sîngerei.

„Ieri, femeia de 31 de ani se plimba împreună cu fetița și băiatul său pe teritoriul stației de epurare. Copiii, cu acordul mamei au mers la bazinul artificial pentru ca să-și spele picioarele. Intrând în apă până la brâu, s-au scufundat”, a comunicat Eugenia Molceanov, ofițera de presă din cadrul IP Strășeni.

Potrivit Eugeniei Molceanov, femeia nu a reușit să salveze copiii de la înec pentru că se afla la o distanță de 15 metri de bazin. „Mama a alertat Poliția”, a adăugat Eugenia Molceanov.

În toamnă, fetița urma să meargă la școală în clasa I.

Familia respectivă se află la evidența asistentului social.

Cazul este anchetat de Poliția din Sîngerei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *