Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Primăria municipiului Chișinău anunță…

DOC Primăria municipiului Chișinău anunță unde vor fi amplasate miercuri punctele mobile pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău anunță că miercuri, 23 iunie, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi amplasat în sectorul Ciocana, Piața „Agro Mondial”, în preajma sensului giratoriu, iar autobuzul se va deplasa în comuna Băcioi, str. Independenței, 125/1, lângă sediul Centrului de Sănătate. 

Potrivit municipalității, cetățenii R. Moldova au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie.

„Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Cele două centre mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz de linie au fost lansate miercuri, 26 mai, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

În R. Moldova, campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent. Pe 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.