DOC/ Lista studenților care vor beneficia de Bursa Președintelui în anul de studii 2018-2019

10 studenți din ciclul I și 5 studenți din ciclul II, care își fac studiile la universitățile din țară, vor beneficia în perioada anului de învățământ 2018-2019 de Bursa Președintelui Republicii Moldova. Pentru studenții din ciclul I, bursa are o valoare de 1320 de lei, iar pentru cei din ciclul II – 1025 de lei.

La această bursă au candidat studenții și elevii care au obținut în anul precedent de studii o medie a notelor la sesiunea de vară mai mare de 9,5 puncte. Astfel, pentru acordarea bursei au fost depuse dosarele a 23 de candidați din 16 instituții de învățământ superior publice din țară, și dosarele a 10 candidați din instituțiile de învățământ profesional tehnic postsecundar.

Bursa Președintelui R. Moldova se planifică și se achită de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Găsiți lista studenților care vor beneficia de Bursa Președintelui R. Moldova în hotărârea de Guvern de mai jos:

Foto: turnulsfatului.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *