Principală  —  IMPORTANTE   —   Directorul de la „Ialoveni-Gaz”, numit…

Directorul de la „Ialoveni-Gaz”, numit în funcția de director la „Chișinău-Gaz”

Sursa: ialovenigaz.md

Operatorul sistemului de distribuție a gazelor naturale din Chișinău, SRL „Chișinău-gaz”, subdiviziune a SA „Moldovagaz”, are un nou director. Este vorba despre Ruslan Saca, actualul director al SRL „Ialoveni-Gaz”, anunță vineri, 8 iulie, președintele Consiliului de administrație al SA Moldovagaz, Vadim Ceban.

„Ruslan Saca este șeful „Ialoveni-gaz” din 2019, înainte de a lucra în sectorul privat. Anul trecut, Ruslan a primit gradul MBA de la Universitatea de Stat din Rusia I. M. Gubkin în domeniul managementului afacerilor cu petrol și gaze, iar anul acesta, după doi ani de studii la Universitatea Tehnică a Moldovei, a devenit inginer certificat de sisteme de alimentare cu gaze, alimentare cu căldură și ventilație. Un specialist bine pregătit și cu experiență a fost desemnat să conducă cel mai mare punct de distribuție al gazelor din țară”, a scris Ceban pe Telegram.

Potrivit declarației de avere și interese personale pentru anul 2021, din activitatea de șef al „Ialoveni-Gaz”, Ruslan Saca a obținut un salariu anual de 464 149 de lei sau peste 38 700 lunar. De asemenea, pentru funcția de consilier în cadrul Consiliul municipal Ialoveni, Ruslan Saca declară un venit pentru anul 2021 în sumă de 3 mii de lei.

Noul director de la SRL „Chișinău-gaz”, mai indică în declarația de avere și o casă de locuit pe care o are în proprietate din 2018 și care se estimează la 60 de mii de euro.