Devino Mesager ZdG!

Începând cu ianuarie 2019 Ziarul de Gardă ajunge în peste 8 000 de case. Este o creștere cu 13 puncte procentuale a numărului de abonați comparativ cu anul 2018 și sunt cei mai mulți abonați decât în oricare dintre cei 14 ani de până acum. Iar noi nu ne oprim aici! Continuăm să creăm conținut interesant astfel încât numărul celor care citesc Ziarul de Gardă să crească, iar interesul pentru publicația noastră să sporească. Contăm și pe implicarea ta!

Și pentru că anul acesta Ziarul de Gardă marchează 15 ani de la fondare, în premieră va fi anunțată funcția de Mesager al ZdG. „Cititor fidel – mesager ZdG” este o acțiune care are drept scop crearea unei rețele de mesageri formată din cititori fideli ai ZdG, și nu numai, care vor promova ziarul la nivel local, fiind o portavoce a acestuia.

Hai sa vorbim puțin despre Mesagerii ZdG

Căutăm persoane entuziaste care împărtășesc valorile promovate de Ziarul de Gardă și care vor să fie o portavoce a publicației noastre în comunitatea lor. Știm că te vei potrivi de minune, mai ales dacă vrei să faci parte dintr-o echipă energică, profesionistă, mereu de gardă și care, prin activitatea de zi cu zi, aduce adevărul în casele a peste 8 mii de cititori ai ZdG.

Ce vei face?

  • Vei lucra în comunitatea ta și vei povesti oamenilor despre cele citite în paginile ZdG
  • Vei aborda persoane și le vei prezenta activitățile și produsele jurnalistice realizate de ZdG
  • Vei convinge cât mai multe persoane să devină abonați ZdG sau donatori ZdG

Ce oferim?

  • Training inițial și ajutor permanent în comunicarea cu oamenii
  • Abonament anual la ZdG
  • Invitație la evenimentele ZdG
  • Comunicare directă cu echipa de reporteri ZdG
  • Un articol personalizat în Ziarul de Gardă și pe site-ul zdg.md
  • Invitație la Gala ZdG, eveniment de aniversare a 15 ani ai Ziarului de Gardă

Devino Mesager ZdG!

Fii promotorul Ziarului de Gardă în localitatea ta și fă parte din echipa noastră! Completează formularul până pe 1 iunie 2019 și Devino Mesager ZdG!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *