Principală  —  Ştiri  —  Social   —   De la 10 mii de…

De la 10 mii de lei, la 300 de mii de lei. Recompensa pentru persoana care va oferi informație veridică despre băiețelul dispărut din Hîncești se majorează

Recompensa pentru persoana care va oferi orice informație veridică despre locul aflării băiețelului de 6 ani din Hâncești, ce a dispărut marți, 26 mai, fără urmă, se majorează. Primarul de Hâncești, Alexandru Botnari, a anunțat că este gata să ofere 300 de mii de lei  pentru orice detaliu ca micuțul Beniamin să fie găsit viu și nevătămat.

„În urma unor discuții cu prieteni, vin în ajutor ca sponsori, pentru a găsit copilul de 6 ani de la Hâncești. Oferim recompensă de 300 000 de lei. Cu condiția ca copilul să fie viu și nevătămat”, a scris Botanri într-o postare pe Facebook.

Alexandru Botnari/facebook

Un băiețel de 6 ani din Hâncești a dispărut marți, 26 mai, fără urmă, iar de atunci familia îl caută cu disperare. Potrivit poliției, micuțul se afla acasă doar cu fratele său mai mare, iar la un moment dat a dispărut din ogradă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Polițiști, pompieri și voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare pe parcursul nopții, iar acestea continuă și la această oră, anunță autoritățile.