Principală  —  IMPORTANTE   —   Recompensă în valoare de 10…

Recompensă în valoare de 10 mii de lei pentru persoana ce va oferi informații veridice despre locul aflării băiețelului din Hîncești dispărut

Primăria Muncipiului Hîncești anunță că va oferi o recompensă, în valoare de 10 mii de lei, pentru persoana care va oferi orice informație veridică despre locul aflării băiețelului de 6 ani din Hâncești, ce a dispărut marți, 26 mai, fără urmă. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook a instituției.

„Primarul mun. Hîncești, Alexandru Botnari, anunță oferirea unei RECOMPENSĂ în sumă de 10000 de lei pentru persoana care va prezenta informații veridice asupra aflării copilului dispărut. Reamintim, a dispărut un băiețel de 6 ani, Osipciuc Beniamin”, se menționează în anunț.

Un băiețel de 6 ani din Hâncești a dispărut marți, 26 mai, fără urmă, iar de atunci familia îl caută cu disperare. Potrivit poliției, micuțul se afla acasă doar cu fratele său mai mare, iar la un moment dat a dispărut din ogradă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Polițiști, pompieri și voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare pe parcursul nopții, iar acestea continuă și la această oră, anunță autoritățile.