Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Un copil de 6…

FOTO Un copil de 6 ani din Hâncești a dispărut fără urmă: Polițiști, pompieri și mai mulți voluntari din localitate au organizat operațiuni de căutare. Detalii de la autorități

Un băiețel de 6 ani din Hâncești a dispărut marți, 26 mai, fără urmă, iar de atunci familia îl caută cu disperare. Potrivit poliției, micuțul se afla acasă doar cu fratele său mai mare, iar la un moment dat a dispărut din ogradă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Polițiști, pompieri și voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare pe parcursul nopții, iar acestea continuă și la această oră, anunță autoritățile.

Potrivit responsabililor din cadrul IP Hâncești, Beniamin Osipciuc, în vârstă de 6 ani, a dispărut de acasă marți, în jurul orei 12:00. Băiețelul se afla acasă cu fratele său mai mare, părinții acestora fiind plecați la muncă. Astfel, potrivit poliției, în timp ce fratele mai mare își făcea temele, Beniamin a dispărut din ogradă, iar din acel moment este de negăsit.

Familia micuțului a alertat poliția despre dispariția copilului.

„A dispărut de ieri, de la 12:00. Toată noaptea copilul a fost căutate de către polițiști, inclusiv și acum căutările continuă”, ne-a comunicat ofițerul de presă din cadrul IP Hâncești.

Între timp, mai mulți voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare.

În momentul când a dispărut, băiețelul era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde. Persoanele care cunosc informații despre locul în care s-ar putea afla micuțul, sunt rugate să anunțe poliția.

A dispărut acest micut , are 6 ani și Se numește Beniamin (Bibi) e timid și are obiceiul să pună capul în jos , răspunde brusc la orice întrebare sau adresare , dacă dispuneți de info. alertați poliția ori nr. 060388617”, este un alt apel făcut pe Facebook.

Hânceștiul s-a mobilizat. Sute de oameni au ieșit în căutarea micuțului. De ziua se tot caută. Acum e noapte. Întuneric și greu de căutat. Veneam dinspre Cogâlnic și brusc s-a făcut tot beznă. Pe str. Eminescu a rămas. Dar oare numai acolo căutăm? Să dea Domnul să găsim băiețelul viu și nevătămat”, a notat unul dintre voluntarii antrenați în căutarea băiețelului.