Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 16 august, a Ziarului de Gardă, aflați cine este judecătorul care a examinat cele mai multe dosare pe numele tinerilor protestatari la 7 aprilie 2009, iar recent, a fost ales președinte al unei comisii din cadrul CSM. 

În aceeași ediție, vedeți cum administrația publică din Măgdăcești a plătit 1,6 milioane de lei pentru a achiziționa de la familia primarei clădirea fostei școli din sat, aflată de mai mulți ani în paragină, dar și care este starea drumurilor reparate în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova” implementat din banii statului, dar promovat de partidul de la guvernare.

Tot în acest număr, aflați întreaga istorie a cazului care a captat atenția publică din R. Moldova în ultimele zile, cel al grupului de tineri care au tuns forțat alți doi tineri pentru că aceștia aveau părul lung.

Tot mâine, citiți un interviu cu  Cristian Lupșa, editor român, fondator la Decât o Revistă (DOR), care ne spune ce înseamnă, până la urmă, să fii un jurnalist bun, care este povestea care i-a schimbat lumea și l-a determinat să dezvolte jurnalismul narativ în revista care a continuat să fie tipărită, în pofida dificultăților, timp de nouă ani.

Actual: Proteste cu violențe în România

Exclusiv: Interviu cu Cristian Lupșa, editor român, fondator la Decât o Revistă (DOR): „Mi-aș dori să trăiesc într-o societate în care oamenii nu se tem atât de mult unii de alții, nu se feresc unii de alții, nu se discriminează”

Dosar: Tranzacție în familie la Primărie

Dosar: Etalonul eticii la CSM, un magistrat care a judecat tineri în comisariate la 7 aprilie 2009

Trăind de Gardă: Jurnalismul de investigație: sesizări vs ignoranța instituțiilor publice (III)

Reporter Special: Milioane și kilometri: cine, cum și cu ce preț repară drumurile

Sănătate: Mamele vs. diagnozele false de pneumonii din spitale

Realitatea: Cine este Marina Tauber, cea care a agresat jurnaliștii de la Radio Orhei

La marginea Europei: „Tabăra groazei” de la Vadul lui Vodă

La marginea Europei: BNS: Fiecare al 4-lea tânăr din R. Moldova este plecat peste hotare

Diaspora:  Convenția Moldo-Americană de la San Francisco: diaspora din IT

Diaspora:  Te rog, mamă, rămâi!

Sport: Cel mai scump portar din istoria fotbalului

Editoriale: 

Alina Radu: Cititorii ZdG, poliția și agresorii

Aneta Grosu: Vacanţa West Nille

Petru Grozavu: 26 august: unii la mare, alții în stradă

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay