Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Din ultimul număr al Ziarului de Gardă din acest an aflați detalii despre cele mai recente modificări din Guvern, cine sunt miniștrii care pleacă și cine vine în locul lor. Tot din ziarul de joi aflați cine este Bogdan Zumbreanu, noul director al Centrului Național Anticorupție și ce spune acesta despre rudele sale cu conexiuni politice. 

Numiri noi s-au făcut și la Procuratura Anticorupție. Cine a devenit noua adjunctă a procurorului șef și ce dosare de rezonanță a instrumentat aceasta până acum, aflați joi, din Ziarul de Gardă.

În ziarul de joi găsiți și o analiză comparativă a procedurilor de achiziții publice din Moldova, Ucraina și Georgia. Veți avea ocazia să aflați ce înseamnă metoda „pereților de sticlă” din Georgia și „toți văd totul” din Ucraina. Trecând la vecinii din vest, puteți citi un articol amplu despre impactul aderării României la NATO, evoluția militarilor români și planurile de dotare tehnică ale Bucureștiului pentru următorii 10 ani.

De asemenea, citiți un interviu cu pictorița Cezara Kolesnic, care spune că dacă nu se produce o schimbare în interiorul fiecăruia dintre noi, nu are cum să se producă schimbări nici la nivel politic. 

Politic: Adversarii de pe ring: Republica Moldova vs Federația Rusă
Actual: Plahotniuc aduce șapte miniștri noi în Guvern, printre ei și ex-premierul cu diplomă falsă
Dosar: Cum a ajuns Bețișor șefă adjunctă la Procuratura Anticorupție
Dosar: Portretul șefului CNA
La marginea Europei: Cine sunt și ce relații au profesorii de drept care au ajuns în CSM
Exclusiv: Interviu cu Cezara Kolesnic, pictoriță: „Dacă nu se produce o anumită schimbare în interiorul fiecărei persoane, nu are cum să se producă la nivel de politică”
Reporter Special: Tendere cu pereți de sticlă și interese tenebre în Moldova, Ucraina și Georgia
La marginea Europei: „NATO ne-a schimbat profund”. Cazul României
Realitatea: Calcul prezidențial: 129 înseamnă „aproape 200”
Diaspora: Codrul” de la Paris
Diaspora: Sărbătorile de iarnă la portughezi
Oameni: Violonista Irina Rusu: „Doresc ca o orchestră din Chișinău să primească un Grammy”

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://checkout.zdg.md/1