Circulație rutieră sistată în centrul capitalei. Care sunt străzile pe care vă puteți deplasa

Astăzi, 21 octombrie, în centrul capitalei este anunțată Marea Adunarea Națională a Partidului Democrat și un marș automobilistic cu ocazia Centanarului Unirii. Astfel, traficul rutier va fi sistat temporar pe segmentul bd. Ștefan cel Mare, cuprins între sensul giratoriu de la strada Ion Creangă și sensul giratoriu de la bulevardul Constantin Negruzzi.

Circulația va fi temporar restricționată pe traseul care începe la rondul de la strada Ion Creangă și continuă pe străzile Alba Iulia- șos. Balcani – str. Calea Iașilor – Mitr. Dosoftei – Mihai Viteazu – Petricani – Calea Orheiului – T. Vladimirescu-B. Voevod – A. Russo – M. cel Bârtin – Milescu Spătaru – Str. V. lui Voda – Ismail – Pan Halippa – șos. Hîncești – Miorița – Grenoble – bd. Cuza Vodă – bd. Decebal-Albișoara – str. M. Viteazu – str. Columna – Condac-sens giratoriu.

Transportul public va fi redirecționat pe strada București, iar în intervale scurte de timp, nu se va circula nici pe Bănulescu-Bodoni, Pușkin și bulevardul Grigore Vieru. Totodată, poliția recomandă evitarea deplasării cu automobilele în perimetrul străzilor București, Columna și Alexandru cel Bun, inclusiv, și pe străzile care intersectează bd. Ștefan cel Mare, unde se va circula cu dificultate. 

Poliția a mai informat că pentru participanții la evenimente, vor fi asigurate locuri de parcare în perimetrul străzilor: E. Doga, M. Cebotari, Tricolorului, Mitropolitul Dosoftei, A. Lăpușneanu, S. Lazo, P. Movilă, T. Ciorbă, M. Viteazu, Sfatul Țării, M. Eminescu, V. Micle, V. Alecsandri, Tighina, Bulgară și str. 31 august 1989. 

Potrivit site-ului Primărei, Partidul Democrat a rezervat Piața Marii Adunări Naționale de la ora 8 dimineața, pâna la 21.00 pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat, la care se preconizează prezența a circa 60 de mii de oameni.

Tot astăzi, între orele 12:00-14:00, va avea loc un marș automobilistic cu ocazia centenarului unirii de la 1918. Startul va fi dat din strada Ion Creangă, iar șoferii vor merge prin toate sectoarele Capitalei. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *