Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Centrul de vaccinare anti-COVID amenajat…

Centrul de vaccinare anti-COVID amenajat la Piața Centrală își reia activitatea și va funcționa patru zile în săptămână

Reprezentanții din cadrul Î. M. „Piața Centrală” au emis marți, 25 mai, un comunicat de presă prin care anunță că noul centru de vaccinare împotriva COVID-19, amenajat la primul etaj al Centrului Comercial Central”, își reia activitatea și va funcționa patru zile în săptămână – joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Potrivit întreprinderii municipale, pentru imunizare vor fi disponibile patru tipuri de vaccin – Sinovac și AstaZeneca, iar procesul de vaccinare va fi asigurat de lucrătorii medicali de la Centrul Consultativ Diagnostic al Asociației Medicale Teritoriale din sectorul Centru.

„În urma numeroaselor solicitări de reluare a centrului de vaccinare, Vă informăm că acesta va funcționa în fiecare zi de joi, vineri, sâmbătă și duminică de la 10.00 până la 15.00 în centrul comercial „Central”, situat pe Aleea Centrală din piață la intersecția cu aleea Bulgară. Vaccinurile disponibile: SINOVAC și Astra Zeneca”, se menționează în nota emisă.

Centrul de vaccinare din Piața Centrală a fost deschis la data de 19 mai.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat luni, 24 mai, că în municipiul Chișinău vor fi amenajate două centre mobile de vaccinare împotriva noului coronavirus. Un troleibuz și un autobuz de linie vor fi amenajate corespunzător pentru ca cetățenii să poată fi imunizați anti-COVID.

La 19 mai curent, a fost lansată integral etapa a treia de vaccinare împotriva COVID-19. Toți doritorii pot beneficia de vaccin.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova a început pe 2 martie curent.