Principală  —  IMPORTANTE   —   Centru de vaccinare împotriva COVID-19,…

Centru de vaccinare împotriva COVID-19, deschis la Piața Centrală din Chișinău

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis miercuri, 19 mai, la Piața Centrală din Chișinău, a anunțat întreprinderea municipală.

„Î.M. „Piața Centrală”, cu sprijinul unei companii, care a oferit spațiile unui centru comercial, pentru a fi utilizate gratuit, pentru organizarea unui centru de vaccinare, va imuniza nu doar angajații întreprinderii ci și va contribui la realizarea obiectivului autorităților pentru imunizarea populației”, susțin reprezentanții întreprinderii.

Procesul de vaccinare va fi asigurat de lucrătorii medicali de la Centrul Consultativ Diagnostic al Asociației Medicale Teritoriale din sectorul Centru.

„Vă îndemnăm să invitați toți membrii adulți ai familiei dumneavoastră și să vă vaccinați împotriva COVID-19. Împreună, vaccinați în număr cât mai mare, vom învinge acest virus. Centrul de vaccinare va activa de la ora 10:00 pînă la 18:00.”.

Noul centru de vaccinare este fi amplasat la primul etaj al Centrului Comercial Central”. Doritorii de a se vaccina trebuie să prezinte doar buletinul de identitate.