Ce avere declară șeful Departamentului Poliției de Frontieră al MAI, numit recent membru al Comitetului Executiv INTERPOL

La un an după ce a fost numit șef al Departamentului Poliției de Frontieră al MAI, la sfâșitul lunii septembrie curent, Fredolin Lecari a fost ales în calitate de membru al Comitetului Executiv INTERPOL, delegat din partea Continentului European. Anterior, Lecari a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în funcția de șef al Centrului cooperare poliţienească internaţională (CCPI) al Inspectoratului General al Poliţiei.

Astfel, pentru anul 2016, Lecari declară un salariu de peste 121.000 lei de la IGP al MAI și un salariu de peste 40.000 de la DPF al MAI. Totodată, soția acestuia declară un salariu de aproape 19.000 lei obținut la SRL “Women’s club”. Lecari are în proprietate două terenuri agricole, estimate la 10.000 lei fiecare, precum și două apartamente de 98,6 m.p.  și de 36, 4 m.p., obținute în 2005, și respectiv 2015, a căror valoare este estimată la 611.115 lei și,respectiv, 86,592 lei. Lecari mai declară două automobile marca Volkswagen, dobândite în 2003 și 2015, în valoare de 15.200 lei și, respectiv, 300.000 lei. Acesta mai deține o cotă de participare de 30% la SRL “Tricost Textil”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *