Bărbatul care și-a ucis soția și a aruncat-o la tomberon, condamnat la 13 ani de închisoare

Bărbatul care și-a omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la tomberon, a fost condamnat pentru omor premeditat, săvârșit cu o deosebită cruzime, la 13 ani de închisoare. Bărbatul și-a recunoscut integral vinovăția.

Incidentul a avut loc pe 13 martie 2018, atunci când cadavrul femeii a fost găsit de un măturător în aproapierea unui tomberon din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit procuraturii, inculpatul și-a strangulat fosta soție, în vârstă de 29 de ani, în timp ce aceasta dormea. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a pus cadavrul într-o geantă și l-a aruncat la gunoi.

Bărbatul a activat anterior în cadrul Poliției de Frontieră, iar fost sa soție în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Cei doi aveau împreună un copil de opt ani.

Foto: protv.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lelea

    Nu cunosc legea, dar mi se pare o bataie de joc aceasta condamna la 13 ani.Acesta ar trebui inchis pe viata si aruncate cheile la tomberon, cum a facut el cu sotia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *