Principală  —  IMPORTANTE   —   Băiatul dispărut de la Hâncești:…

Băiatul dispărut de la Hâncești: Ce afirmă mama, primarul și poliția după două zile de căutări

UPDATE: ULTIMA ORĂ! Băiețelul de 6 ani din Hâncești, dispărut acum două zile, a fost găsit decedat

Autoritățile și voluntarii din Hâncești continuă să-l caute pe băiatul de 6 ani, dispărut marți, 26 mai. Toate versiunile livrate până acum – informații despre șlapi, mașini de culoare roșie – au fost verificate, dar nu s-au adeverit.

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, susține că, actualmente, sunt antrenate peste 100 de persoane, după ce s-au alăturat reprezentanți ai Federației K-1, ai Asociației Vânătorilor și ai unui club sportiv, precum și alți voluntari.

„Nu avem niciun rezultat, poliția e mobilizată la maximum, mulți, chiar și eu, nu am dormit de vreo două zile. S-au verificat toate străzile adiacente, circa 12 străzi, fiecare casă. Lucrăm la o distanță de 30 km, toate satele din jur, păduri”, a precizat el pentru ZdG.

Botnari spune că au fost verificate și înregistrările de pe camerele video amplasate la intersecțiile din centrul orașului.

„E o familie cumsecade. Mama lucrează la o patiserie, tatăl lucrează la Apă-Canal”, adaugă acesta.

Totodată, acesta spune că nici după ce a anunțat că va oferi o recompensă de 300.000 de lei, nu au apărut detalii noi.

„Este o strategie. În cazul când sunt alte variante mai neplăcute, să evităm. Am fost telefonat de mulți prieteni care au afaceri și sunt gata să dea bani, fiindcă banii azi sunt, mâine nu-s, dar viața unui omuleț costă mai mult”, a conchis el.

Mama băiatului ne-a spus că în spațiul public circulă mai multe informații neveridice, menționând că nu l-a bătut pe băiat și copilul nu a avut un comportament mai deosebit în ultima perioadă.

„Cum îl găsesc, vă răspund la toate întrebările, acum chiar nu știu niciun indiciu. Suntem la pământ, nu înțelegem de ce e așa”, a subliniat ea pentru ZdG.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a afirmat că oamenii legii verifică toate versiunile, dar detalii noi nu sunt.

„Toți îl căutăm. Au fost verificate mașinile de culoare roșie, sunt stopate și verificate”, a adăugat ea.

Poliția a fost alertată despre dispariția copilului la 26 mai. Ultima dată, băiatul s-a aflat acasă, împreună cu fratele și sora.

El are 6 ani, era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă, blugi de culoare verde și era încălțat în șlapi de culoare roz, ai mamei.