Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Acum în ZdG

Acum în ZdG

În ediția de astăzi a Ziarului de Gardă aflați date din CV-urile celor 24 de pretendenți la funcția de șef al statului, dar și prin ce metodă pot fi descalificați concurenții la etapa validării semnăturilor. Vedeți cum partidele au demarat agitația electorală înainte de termenul stabilit de lege și de ce nu pot fi sancționate.

Tot joi citiți despre averea candidatului Lupu, aflat de 15 ani la guvernare, despre salariu, firmele socrului și afacerile din străinătate. Mâine mai aflați de ce salariu, beneficiu și facilități are parte președintele R. Moldova, dar și cum la scrutinul din 30 octombrie urmau să se prezinte și persoane decedate.

Și tot mâine citiți un alt episod despre averea, salariile și relațiile noilor membri ai Curții de Conturi, iar într-un interviu cu directorul Asociaţiei Patronale „Uniunea Transportatorilor şi Drumarilor din R. Moldova” aflați cum cu ajutorul Camerei de Licențiere se poate prelua un business.

Exclusiv: Interviu cu Dumitru ALBULESA, director executiv al Uniunii Transportatopag1rilor şi Drumarilor „Peste o mie de vehicule au plecat din țară. Nu mai vin!”

Dosar: Curtea de Conturi: Avere, istorie și (in)eficiență (II)

Dosar: Argumentele judecătorului în dosarul Domnicăi Manole

Realitatea: „Mama se simte foarte rău, mi-e frică să sun la ambulanță”

La marginea Europei: Aventura brânzei, adusă din Italia

Circ în tramvai: „Davai, garaj” – terapie națională

Oameni:  Cu motocicleta prin lume

Prezidențiale curate:

CV-urile pretendenților la fotoliul de președinte

Președintele R. Moldova: salariu, beneficii și facilități

Cine și cum camuflează agitația electorală

Editorial:

Aneta Grosu: Televiziunile nasc președinți

Victor Moșneag: Ce „a uitat” să spună președintele Curții de Conturi

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate arti­co­lele din edi­ția tipă­rită. Pen­tru a citi pri­mul infor­ma­ți­ile din Zia­rul de Gardă, vă puteți abona la edi­ția pdf a publicației sau la cea tipă­rită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay .