(video) Țuțu, deranjat de întrebări: „Ce, nu știți ce sărbătorește toată lumea azi?”

Deputatul democrat Constantin Țuțu, membru al Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică din Parlament, evită să vorbească despre semnificația zilei de 9 mai, deși a participat la marșul organizat de Partidul Democrat. Întrebat de ZdG, alesul poporului a declarat că va vorbi mai târziu.

Țuțu a refuzat să spună dacă liderul PDM urma să se alăture marșului și ne-a îndemnat să-l întrebăm singuri pe Vlad Plahotniuc, dacă o să-l vedem.

Citiți și

(video) Cât costă concertul din PMAN? LUPU: „Nu sunt contabilul Partidului Democrat” BULIGA: „Nu sunt director financiar”

(video) Cum explică ministra Culturii semnificația evenimentelor de astăzi din Chișinău

(VIDEO) Cum au cedat socialiștii PMAN în favoarea PDM-ului! Ce spune Andrian Candu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *