VIDEO/ 7 minute la Parlament: retrospectiva primei ședințe

La prima ședință a Parlamentului ales la 24 februarie 2019, democrații au ocolit presa și intrarea principală în sala plenului, socialiștii au fost rezervați în declarații, liderul Partidului „Șor” a evitat să răspundă la întrebările despre statutul său de inculpat, iar parlamentarii din Blocul „ACUM” s-au arătat convinși să lupte împotriva corupției la nivel înalt.

Urmăriți un rezumat video al primei ședințe a Parlamentului de legislatura a X-a:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Nu! Nu-i corect! Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk nu doarme niciodată! Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk se gândește, cum să i-o tragă opoziției antioligarhice. Și până când le-o trage cu mult succes. Ori într-un fel, ori în altul, dar opoziția democratică va pierde. Să intre în Guvern cu Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk nu se poate, fiindcă se vor compromite și acesta până la urmă va da vina pentru toate relele pe ei. Să stee în opoziție cu toată propaganda Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk în cap (Bogatu, Negru, Dabija, Frumusachi, etc.) nu-i defel simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *