Candidatul PUN la funcția de primar al mun. Chișinău și-a prezentat planul de reformare a capitalei

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) pentru funcția de edil al mun. Chișinău, Constantin Codreanu și-a prezentat astăzi, 11 aprilie 2018, programul de activitate la primărie. La eveniment au participat președintele de onoare al PUN, Traian Băsescu, precum și mai mulți primari din România. Tot azi, PUN și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al mun. Bălți. 

Astfel, Codreanu și-a prezentat programul și a vorbit despre planurile pe termen lung pentru îmbunătățirea situației administrației, a cetățenilor și a orașului, în general.

Soluțiile pe care le propun ca primar nu sunt doar pentru un an, sunt pentru 5 ani. Vreau să fiu un primar de cursă lungă. Cred că în soluțiile pe care le propunem nu doar unioniștilor, pentru că de ele vor beneficia și minoritățile –  de drumurile reparate, blocurile reparate, parcările construite  vom beneficia cu toții. Fondurile vor veni pentru proiecte concrete. Vreau să fiu un primar care unește pe toți locuitorii pentru o viață mai bună la noi acasă”, a spus Codreanu.

Constantin Codreanu are 37 de ani. Din decembrie 2016, acesta ocupă fotoliul de parlamentar în Camera Deputaților a Legislativului de la Bucureși, fiind ales deputat în circumscriptia electorală pentru cetatenii români cu domiciliul în afara tarii, pe listele Partidului Mișcarea Populară.

Citiți și: (doc) Din Parlamentul României, în fotoliul de primar al Chișinăului. CV-ul și averea oficială a candidatului PUN

Sergiu Burlacu, candidatul la primăria Bălți, este născut pe 11.05.1990 în oraşul Bălţi, unde și locuiește. Acesta este licenţiat în economie, specialitatea Business şi administrare și este președintele PUN din Bălți.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Lilian 007

  CINE EȘTI, BĂSESCULE?

  Cine-i expreședintele animal politic Traian Băsescu? Pentru a răspunde la această întrebare trebue să cunoști istoria lui Traian Băsescu în cele peste trei decenii de politica românească.

  La ultimele alegeri parlamentare din România partidul expreședintelui Traian Băsecu Partidul Mișcarea Populară (PMP) a luat 5,19% din voturi. Mai pună dovadă că Traian Băsescu în România este un nimeni, nici nu trebuie. Poporul român ține bine minte cum Traian Băsescu, fiind încă președinte le-a micșorat drastic salariile și pensiile.

  Despre flota comercială a României, cea mai mare din Europa la vremea ceia, care a fost distrusă de Traian Băsescu, ca ministrul al transportului, nici nu vreau să mai vorbesc aici. Traian Băsescu a fost adus la noi de oligarhul Plahotniuk pentru a dezbina dreapta. Să votezi pentru PUN-eul lui Traian Băsescu este ca și cum ai bea din apa în care s-a spălat ce-a mai răpănoasă țigancă grăsană din România!

  P.S. Moșneagul septuagenar, care postează cu nume femenine a trecut la numele “Ana”. Sunt mai multe dovezi ale acestui fapt, dar cea mai evidentă este folosirea numelui “Izya” în postările lui.

 2. Le Justicier

  CINE “OTRĂVEȘTE” ȚUICA UNIRII?

  Pentru a exclude orice confuzii, recunosc chiar de la început, că sunt unionist convins și voi fi unionist totdeauna. Dar acest “animal” politic, expreședintele român Traian Băsescu îmi provoacă mari dubii în ceea ce privește sinceritatea lui.

  Desigur, cele enunțate mai sus necesită explicații și voi trece imediat la ele. Voi începe cu ceea ce m-a uimit cel mai mult de la bun început. Unul dintre primele atacuri extrem de dure ale “animalului” politic expreședinte român Traian Băsescu la adresa președintei PAS dnei Maia Sandu a fost la conferința organizată în contextul Zilei Europene pentru Comemorarea Victimelor Stalinismului și Nazismului, unde “animalul” politic Traian Băsescu spunea nici mai mult nici mai puțin, că “Abordările ei (dnei Maia Sandu) împing Moldova în brațele Kremlinului”.

  Debitând această neghiobie “animalul” politic Traian Băsescu se preface a nu cunoaște activitatea criminală a oligarhului uzurpator Plahotniuk începută cu captutarea Justiției din Republica Moldova, apoi continuată cu uzurparea Parlamentului prin partidul său “democrat”, care de fapt este cât se poate de autocrat și atragerea altor deputați prin șantaj și mită, numirea Guvernului de buzunar cu penalii Iurie Leancă și Chiril Gaburici, numit guvern Pavel Filip, dar care de fapt este al aceluiași oligarh uzurpator Plahotniuk.

  Fățărnicia și lipsa de sinceritate a “animalului” politic Traian Băsescu se vede atunci, când manifestând loialitate față de uzurparea puterii în stat și capturarea a însuși statului Republica Moldova, Traian Băsescu nu spune nici măcar un singur cuvânt despre deputata din Parlamentul European Monica Macovei, care de mai mulți ani s-a transformat într-un sac rupt la fund plin cu rahat din care se scurg neîntrerupt impuritățile peste capul României, care spre deosebire de Republica Moldova, țară capturată de Plahotniuk, ea, România este o țară stimată în lume și membră a Uniunii Europene.

  Numai un “animal” politic turmentat cu bârdâhanul plin cu țuică și interese meschine, ca Traian Băsescu, poate să bată cap în cap două lucruri atât de conjunctive, cum sunt ReUnirea Republicii Moldova la Patria Mamă România și aderarea Republicii Moldova la UE, lucruri care duc spre unul și același scop și trebuie să continue în paralel, complectându-se reciproc, deoarece orice om întreg la minte nu-și poate imagina existența a două state românești în cadrul UE. Aderarea la UE pentru Republica Moldova și va însemna ReUnirea la Patria Mamă România.

  Acum am ajuns la marea minciună, care este promovată și de “animalul” politic expreședinte român Traian Băsescu. Oligarhul uzurpator Plahotniuk cu protejatul lui, hoțul care a furat 2,9 miliarde de dolari de la poporul moldovenesc, escrocul Ilan Șor, în esență nu poate fi unionist. România este stat de drept, spre deosebire de Republica Moldova, care este stat capturat și de aceia oligarhul uzurpator Plahotniuk se va împotrivi ReUnirii cu tot imperiul său oligarhic până în ultima clipă, apoi se va refugia într-un loc de unde nu va putea fi extrădat, cel mai probabil în Rusia, al cărei cetățean și este.

  “SIE (Serviciul de Informații Externe) și Băsescu năruie unionismul”. Acesta este titlul unui articol semnat de dl Cristian Cotbus în Cotidianul.ro, vezi: https://www.cotidianul.ro/sie-si-basescu-naruie-unionismul/ Aici se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că Traian Băsescu este proiectul cu bătaie lungă a oligarhului uzurpator Plahotniuk și este îndreptat împotriva unionismului.

  Proaspăt înfiinţatul Partid al Unităţii Naţionale, cel care î-l are ca patron pe Anatol Şalaru, fost ministru al Apărării, este o structură menită să divizeze electoratul proeuropean, rupându-i de la liberalii lui Ghimpu pe cei mai aprigi unionişti, şi asta, pentru a-i face jocul oligarhului Plahotniuk, în sensul că îi va fi mult mai uşor să câştige colegiile uninominale, având în vedere că partidele proeuropene sunt deja divizate în trei tabere. Desigur, partidele proeuropene trebuie să țină cont de manevrele oligarhului Plahotniuk și ale proaspătului lui aliat, “animalul” politic Traian Băsescu.

  Referitor la alegerile municipale de la 20 mai 2018 diversiunea PUN a “animalului” politic Traian Băsescu pare să aibă mai puține posibilități de izbândă, dacă alegătorii vor înțelege pericolul pe care î-l prezintă acesta și ținând cont de numărul mare de alegători intelectuali din Chișinău vor fi în stare să-i ignoreze. Realitatea este că socialiștii mancurtului Dodon și așa numiții democrați ai oligarhului Plahotniuk sunt împreună, iar PUN-ul “animalului” politic Traian Băsescu va încerca să dezbine dreapta națională și proeuropeană.

 3. vasile

  stati la voi in saracia care sunteti nu avem nevoie de inculti ca voi
  fiti slugi la rusi pana o sa crapati nerecunoscatorilor incercam sa va ajutam si va cacati pe voi deja ca si cum depindeti de voi si nu de ajutoarele de la romani betivi si curve ca la moldova nicaieri, nu va vrem. sunteti o rusine pt neamul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *