Reacția lui Șor după ce Codreanu i-a refuzat „cadoul electoral”

Ruslan Codreanu a anunțat ieri, 13 mai, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că Primăria nu va accepta „cadoul electoral” al lui Ilan Șor, care s-a oferit să repare toate trecerile subterane din sectorul Botanica. Proaspătul deputat susține însă că nu e vorba de niciun fel de campanie electorală și așteaptă un răspuns oficial de la Ruslan Codreanu.

„Multstimate domnule Ilan Șor, Primăria nu va accepta acest cadou electoral. Consider că orice investiție în proiecte de dezvoltare a orașului trebuie să fie făcută din surse legale și transparente, nu din fonduri dubioase”, așa și-a motivat decizia Ruslan Codreanu, care a mai adăugat că în acest an Primăria a alocat 10 milioane de lei pentru reparația a 8 treceri subterane.

Ilan Șor neagă însă că ar fi vorba de un cadou electoral și susține că a venit cu propunerea de a repara pasajele subterane după ce a recepționat mai multe plângeri din partea locuitorilor mun. Chișinău.

„Ce ține de proveniența resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informații deschise, au apărut chiar și în știri. E cazul să învățați să vă informați corect, în loc să faceți insinuări nefondate”, a mai adăugat Ilan Șor.

Ilan Șor a declarat anterior pentru ZdG că subteranele ar urma să fie reparate cu suportul financiar al companiei Avia Invest, al cărei director este Petru Jardan, deputat al fracțiunii Partidului „Șor”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    “Proaspătul deputat susține însă că nu e vorba de niciun fel de campanie electorală” Nu este, ca pe fta nu va face asa gest, dar dupa spate va avea grija sa scoata gologanu de zece ori mai mult, prin metode specifice si cari lucreaza intotdeauna, cum face si plaha si dodon. Pe fata nic, dupa spare tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *