Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   PPR și-a înaintat candidatul pentru…

PPR și-a înaintat candidatul pentru circumscripția nr. 50

Anatol Ursu este candidatul Partidului Popular Românesc (PPR) pentru circumscripția nr. 50, la Vest de R. Moldova, pentru alegerile parlamentare noi.

Anunțul a fost făcut ieri, 31 august, de Anatol Ursu pe pagina sa de Facebook. Acesta a anunțat că a depus setul de acte și a luat listele pentru colectarea semnăturilor pentru a candida la alegerile parlamentare noi.

„A fost decizia Partidului Popular Românesc să înainteze candidatura mea. Le mulțumesc pentru încrederea investită în mine și n-am decât să ”dau cep” colectării de semnături”, a scris Ursu.

Pentru alegerile din 24 februarie 2019, Anatol Ursu și-a depus actele în calitate de candidat al partidului Democrația Acasă, pentru circumscripția nr. 22, Ialoveni, însă Consiliul Electoral al circumscripției a refuzat să-l înregistreze, mai mult de jumătate din semnăturile prezentate fiind declarate nule.

Anatol Ursu a fost președintele Mișcării Civice ,,Tinerii Moldovei’’ în perioada 2014-2017, iar din ianuarie 2017, a fost realizatorul și moderatorului talk-show politic ,,Sfatul Țării’’ de la postul de televiziune unionist 10TV.

La 27 august, în cadrul celui de al doilea Congres al Partidului Liberal Reformator (PLR) a fost stabilită o nouă denumire și aleasă o nouă conducere, iar Partidul Popular Românesc (PPR) este succesorul de drept al PLR și are drept obiectiv asigurarea dezideratului reîntregirii neamului românesc. Cu unanimitate de voturi, președintele noii formațiuni politice a fost ales Vlad Țurcanu, jurnalist și fost consilier pentru comunicare al fostului președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Citiți și: VIDEO/ PLR și-a schimbat denumirea. Un fost consilier prezidențial, ales președinte al partidului