Igor Dodon: O guvernare a celor trei Vlazi, o guvernare coruptă

Liderul Partidului Socialiştilor la învinuit pe Vladimir Voronin de coaliţie ascunsă cu PLDM şi PDM. “Va fi o guvernare bazată pe corupţie, o guvernare a celor trei Vlazi. În opinia PSRM această coalţie nu are mandatul alegătorilor.  Deoarece comuniştii care în alegeri au pledat  împotriva integrării europene au făcut o coaliţie pentru vectorul european.  Socialiştii au declarat că vor fi “opoziţie dură”, iar de săptămâna viitoare vor înregistra în Parlament iniţiativa de modificare a Constituţiei pentru alegerea directă a Preşedintelui R. Moldova.  În caz că nu vor reuşi să treacă prin Legislativ această iniţiativă Dodon a declarat că vor începe pregătirile pentru un nou referendum, la care să fie luată decizia ca şeful statului să fie ales prin vot direct.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Oleg

    Dodon mai bine ar lasao mai moale ca are un partid plin de incompetenti si rataciti. Unii din ei nu sunt in stare sa scoata un cuvint in limba de stat, altii presteaza servizii sexuale. Asa ca mai bine s-ar uita sub nas.

  2. Dinis

    Dodon e un g*ndon si toti asta stiu, mai bine deja trei Vlazi decit un g*ndon. Sunt sigur ca tara e in miini bune si ca cei din PLDM si PD vor tine cont ca tara sa se miste in directia corecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *