Fratele lui Năstase s-a lansat în campania electorală pentru circumscripția care cuprinde suburbiile capitalei

Vasile Năstase vrea să câștige mandatul de deputat la care fratele său a renunțat atunci când a decis să ocupe fotoliul de viceministru și ministru al Afacerilor Interne. Fratele lui Năstase a fost înregistrat oficial în campania electorală pentru circumscripția uninominală nr. 33, câștigată de actualul ministru de Interne la alegerile din 24 februarie.

„Nu mi-am dorit niciodată o funcție publică după 1990. Nu mi-am dorit niciodată un fotoliu. Candidatura mea a fost propusă de colegi și cetățeni, de oamenii cu care am protestat. Nu am putut să nu accept această provocare. Vreau un mandat de deputat nu pentru mine, ci pentru cetățenii circumscripției nr. 33 și toți cetățenii R. Moldova. Am mai multe proiecte de legi care vor îmbunătăți situația oamenilor din R. Moldova. Voi face tot posibilul ca cei corupți, care primesc salarii exorbitante de la stat, să fie plafonate la 3-4 salarii medii pe economie”, a spus Vasile Năstase la evenimentul organizat cu ocazia lansării acestuia în campania electorală.

Anterior, Andrei Năstase declara în fața jurnaliștilor că nu știa că fratele său va candida la alegerile parlamentare noi.

În circumscripția nr.33 au mai fost înregistrați oficial în cursa electorală candidatul socialiștilor, Svetlana Popa, și candidatul independent Nicolae Alexei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *