FOTOREPORTAJ/ Pe urmele PDM: „manifestanții” se retrag

Vineri seara, după anunțul PDM de retragerea de la guvernare, „manifestanții” de la Guvern și Ministerul de Externe, aduși organizat, au început să-și strângă corturile. Reporterul ZdG a surprins în fotografii plecarea acestora.

Azi, 14 iunie 2019, la scurt timp după ce conducerea PDM a anunțat că Guvernul condus de Pavel Filip demisionează, acesta a organizat o conferință de presă. Pavel Filip a subliniat că plecarea Guvernului său nu va rezolva actualul blocaj juridic și nu va anula deciziile crizei constituționale.

Și Maia Sandu a ținut o conferință de presă, după anunțul PDM. În cadrul acesteia, Sandu a menționat că „decizia PDM de a merge în opoziție este firească, deși întârziată”.

Citeşte şi:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *