Diplomele lui Chiril Gaburici vor ajunge în Parlament

Maia Sandu a fost chemată în Parlament să de-a explicaţii referitor la diplomele de studii a premierului Chiril Gaburici.

Deputatul liberal Valeriu Munteanu a solicitat astăzi, 5 martie, în plenul Legislativului ca ministra Educaţiei să facă lumină în CV-ul şefului Cabinetului de Miniştri.
„Să ni se spună dacă a fost exmatriculat de la Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul, dacă are sau nu dimplomă de BAC, dacă este adevărat că a fost exmatriculat de la ASEM și dacă este valabila dimploma de la Universitatea Slavonă”,a declarat Valeriu Munteanu, vicepreşedintele Partidului Liberal.
Maia Sandu urmează să se prezinte săptămâna viitoare în Parlament, pentru a oferi informațiile cerute de deputat.
Solicitarea vine după ce astăzi în ediţia tipărită a Ziarului de Gardă a fost publicată investigaţiei despre misterele din CV-ul lui Chiril Gaburici.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. toti prostii in tara asta sint ministri eri batiau oameni pe strazi azi e ministru deputat niste gainari care au furat gaini cu citivai ani in urma astazi e deputat ce mai vrem conducere de la acestia ei trebue scosi afara din parlament de sortiruit ca pe oi care da lapte si care nu care e de carne si care e cachie si de juchit gata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *