Curtea de Apel a respins demersul PL de a-l exclude pe Plahotniuc din cursa electorală

Curtea de Apel Chișinău a respins ca neîntemeiat demersul Partidului Liberal (PL) de a fi exclus Vladimir Plahotniuc din cursa electorală, pentru că nu și-a declarat averile și interesele conform legii. Hotărârea a fost pronunțată în această dimineață de magistrații de la Curtea de Apel.

„Cererea în contencios-electoral a Partidului Politic Partidul Liberal împotriva Comisiei Electorale Centrale în privința Partidului Democrat din Moldova, candidatul Vlad Plahotniuc privind contestarea inacțiunii autorității electoale centrale, verificarea informațiilor publice privind declararea averii de către concurentul electoral și excluderea acestuia din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 se respinge ca neîntemeiată”, se arată în hotărârea Curții de Apel.

Astfel, liberalii au declarat că vor contesta decizia de astăzi la Curtea Supremă de Justiție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Da acești doi PIGMEI Mișa Ghimpu și Netotu-Nepotu, chiar au UMOR! Să-l excluzi din cursa electorală pe însuși STĂPÂNUL ATOTPUTERNIC AL R.MOLDOVA , DRĂCIA SA, TALPA IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK?

    Cică, pentru că nu și-a declarat averile și interesele conform legii? Da PURADEII ăștea nenorociți, nu știu că vilele de lux de zeci de milioane de EURO din Elveția, Franța și Italia se află în proprietatea Drăciei Sale Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk prin INTERPUȘI?

    Astfel de bazagonii, ca cele din partea PURADEILOR Mișa Ghimpu și Netotu-Nepotu nu și-a permis, nici măcar TRĂSNITUL cela de Sergiu Mocanu, șeful Antimafioților, în realitate de fapt șeful AntiACUM și Promafioților?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *