Cum procedezi dacă nu te regăsești în listele electorale

Potrivit art. 58, alin. (2) din Codul Electoral, alegătorii din raza secţiei de votare care nu sunt înscrişi în listele electorale, se înscriu într-o listă suplimentară la prezentarea documentului ce atestă domicilierea lor în perimetrul secţiei de votare în cauză.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Cum procedezi, dacă nu te regăsești în listele electorale? Ieși în fața secției de votare respective cu un panou pe care scrie “JOS TALPA IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK”, ținând de coadă un motan , care urlă speriat de moarte și strigi și tu din toate puterile “JOS PLAHOTNIUK”. Toate acestea, până te ia poliția pentru încălcarea ordinii publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *