CEC a înregistrat încă un partid în campania electorală pentru alegerile parlamentare

Mișcarea Populară Antimafie a fost înregistrată în cursa electorală pentru alegerile parlamentare cu votul a șase membri ai Comisiei Electorale Centrale. Astfel, Mișcarea Populară Antimafie va figura în buletinul de vot cu numărul șase.

Deși au existat mai multe întrebări în legătură cu pachetul de documente depus la CEC, după mai multe discuții, șase membri au votat pentru înregistrarea partidului în cursa electorală, iar un membru s-a abținut, menționând că au lipsit mai multe acte pe care acesta nu a reușit să le analizeze.

Mișcarea Populară Antimafie a înaintat pe liste 36 de candidați, însă CEC i-a acceptat doar pe 32 dintre aceștia.

Până acum, pe circumscripția națională a fost înregistrat Partidul Democrat, Blocul ACUM, PCRM, PSRM și Partidul Șor.

Foto: Facebook/Mișcarea Populară Antimafie

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    Trăsnitul ăsta antiMAFIOT Sergiu Mocanu precis este omul Talpei Iadului de Moldova PLAHOTNIUK. DACĂ N-AR FI FOST AȘA PLAHOTNIUK DEMULT ÎL ADUNA DE PE STRADĂ ȘI-L PUNEA LA DUBALĂ! GĂSEA EL PENTRU CE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *