CEC a înregistrat candidații PSRM la alegerile parlamentare. Un candidat, exclus din listă

În cadrul ședinței de astăzi, 2 ianuarie, Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat lista candidaților Partidului Socialiștilor pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie. Deși pe listă se numărau 55 de candidați, CEC a aprobat doar înregistrarea a 54 de candidați.

Membrul CEC, Iurie Ciocan, a precizat că unul dintre candidați are dosarul incomplet. Astfel, Mihail Paciu a fost exclus din lista candidaților care vor participa la alegeri pe lista PSRM.

Prima pe lista PSRM este președinta partidului, Zinaida Greceanîi, care va fi urmată de Vlad Batrâncea, Ion Ceban și Eduard Smirnov. Lista completă poate fi analizată în documentul de mai jos.

Foto: socialistii.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *