Blocul ACUM a semnat un Angajament față de cetățeni. Cu cine nu va face alianță dacă intră în Parlament

Candidații Blocului ACUM de pe circumscripția națională și circumscripțiile uninominale au semnat un Angajament față de cetățeni prin care se obligă să nu facă alianță cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul „Șor”, Partidul Nostru, sau alte partide. În cazul în care nu vor îndeplini acest angajament, candidații ar urma să își depună mandatul de deputat.

„Mă angajaez în fața poporului Republicii Moldova să nu particip la crearea unei coaliții de guvernare, formală sau informală cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și antieuropene, în caz dacă acestea intră în Parlament. Sunt profund conștient de faptul că mandatul pe care îl voi obține presupune refuzul de a intra în orice fel de alianță cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor, care au uzurpat puterea și au capturat statul R. Moldova. Îmi asum ca toate deciziile pe care le voi lua să fie în interesul național și în conformitate cu angajamentele politice ale formațiunii pe listele căreia am fost ales”, se menționează în Angajamentul semnat de candidații Blocului ACUM.

În ediția de astăzi, 21 februarie, citiți cu cine nu vor face alianță Partidul Democrat și Partidul Comuniștilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    Blocul ACUM trebue să semneze un Angajament față de cetățeni, că dacă obțin majoritatea în Parlament:

    Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk va fi judecat pentru UZURPAREA PUTERII ÎN STAT;

    HARHARUL HOȚ Ilan Șor va fi judecat penru FRAUDĂ BANCARĂ ÎN PROPORȚIE DEOSEBIT DE MARE, ESCROCHERIE ȘI SPĂLARE DE BANI;

    MONSTRUL MANCURT Igor Dodon va fi judecat pentru TRĂDARE DE STAT și SPIONAJ ÎN FAVOAREA RUSIEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *