Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   (VIDEO) Magistrații au refuzat să…

(VIDEO) Magistrații au refuzat să clarifice în ce circumstanțe a decedat soțul Victoriei Pruteanu

Avocatul Victoriei Pruteanu susține că magistrații se grăbesc să pronunțe sentința și nu acceptă să fie cercetate toate circumstanțele decesului soțului inculpatei. Ședința finală și pronunțarea sentinței a fost amânată pentru data de 22 noiembrie.

Sursa Video: www.ZdG.md

La ședința de judecată de astăzi, magistrații Curții de Apel Chișinău au amânat ședința pe cauza Victoriei Pruteanu, care este acuzată că și-ar fi omorât bărbatul în decembrie 2015. Motivul amânării a fost lipsa magistratului Xenofon Ulianovschi pe motiv de boală.

Vadim Vieru, avocatul Victoriei Pruteanu, susține că magistrații nu au permis să fie clarificate circumstanțele în care a decedat soțul Victoriei, Vasile Pârlici. Din acest motiv, în pledoaria finală, avocatul spune că va cere să fie reluată cercetarea judecătorească.

Prezentă în sala de judecată, mama lui Vasile Pârlici a refuzat să comenteze demersurile pe care le-a făcut avocatul Victoriei. Ședința finală și pronunțarea sentinței a fost amânată pentru data de 22 noiembrie, ora 15.30.

Pe acesastă cauză, la data de 21 ianu­a­rie 2016, Jude­că­to­ria Stră­șeni a emi­s o sentință de condamnare cu privațiune de libertate pentru 3 ani și opt luni și s-a dis­pus ares­tul Vic­to­ri­ei din sala de jude­ca­tă. Pes­te o zi, instan­ța a dis­pus ca aceas­ta să fie tri­misă în arest la domi­ci­liu.