VIDEO/ Gheorge Petic rămâne în arest: „Este o răfuială politică”

Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocatului lui Gheorghe Petic împotriva mandatului de arest care a fost emis pe numele acestuia pe 15 octombrie curent.

Ghoerghe Petic a fost reținut pe 12 octombrie, fiind bănuit de viol. Liderul Partidului PPDA de la Ungheni neagă însă acuzațiile și susține că este victima unei înscenări politice.

„Mă consider deținut politic. Este o răfuială politică. Eu nu am fost la ea acasă și în continuare susțin cele menționate. Este un scenariu ticluit încă cu două luni în urmă. O lună în urmă a încercat să mi se ticluiască un asemenea scenariu, unde o altă victimă a fost pusă la cale”, a spus Petic în sala de judecată.

Liderul PPDA de la Ungheni s-a mai plâns și de condițiile din izolatorul de la Ungheni unde a fost reținut, menționând că acesta este un focar de mizerie și boli.

Petic a fost reținut pe 12 octombrie, după ce la Centrul Unic 112 a telefonat o locuitoare a orașului Ungheni, care a cerut ajutor și intervenția poliției. Persoana a reclamat telefonic faptul că a fost agresată fizic și apoi violată în propriul domiciliu.

Gheorghe Petic s-a remarcat în ultimele luni prin mai multe acuzații aduse factorilor de decizie din cadrul Poliției de Frontieră.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *