Ultima oră! Oamenii legii, în vizită la Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare

Oamenii legii se află în aceste clipe la Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei municipiului Chișinău.

Vasile Chirilescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei, susține că nu cunoaște ce structură de stat se află în biroului Direcției și dacă este vorba despre percheziții.

Reprezentanta Procuraturii Anticorupție a declarat pentru Ziarul de Gardă că perchezițiile nu sunt desfășurate de procurorii anticorupție, iar reprezentanta serviciului relaţii publice al CNA a declarat că urmează să verifice dacă acțiunile sunt desfășurate de angajații instituției.

Update: Emil Gaitur, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, a declarat pentru Ziarul de Gardă că perchezițiile sunt efectuate de către Procuratura municipiului Chișinău. Potrivit acestuia, în scurt timp instituția va emite un comunicat de presă în care va face publice detaliile dosarului în cadrul căruia au loc acțiunile.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *