Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Ședința CSM. Membrii CSM…

VIDEO Ședința CSM. Membrii CSM au eliberat acordul privind efectuarea perchezițiilor la domiciliul unui magistrate

Imagine-simbol

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) s-au întrunit marți, 9 noiembrie, în ședință. La câteva momente de la debutul ședinței președintele interimar al CSM, Dorel Musteață, a anunțat că plenul CSM se retrage în deliberări pentru a examina o chestiune de pe ordinea de zi.

Membrii CSM au examinat sesizarea depusă de procurorul general interimar Dumitru Robu în legătură cu efectuarea perchezițiilor la domiciliul unui magistrat. Detalii aici.

„CSM a eliberat acordul privind efectuarea perchezițiilor la domiciliul magistratului de la Judecătoria Chișinău”, a declarat Dorel Musteață.

Pe agendă este inclusă cererea de demisie a judecătoare Aliona Corcenco de la Curtea de Apel Bălți. CSM va examina demersul vicepreședintei nterimare a Judecătoriei Hîncești, Corina Albu, referitor la acordarea gradului de calificare unui judecător.

Tot pe agenda CSM-ului demersul Ministerului Justiției, referitor la avizarea proiectului de Hotărâre cu privire la aprobarea proiectului de Lege privind modificarea unor acte normative (contestarea hotărârilor instanței de insolvabilitate).