Concurs cu un singur candidat pentru funcția de judecător la CSJ

Elena Cobzac, judecătoare la Curtea de Apel Chișinău a fost propusă de Consiliul Superior al Magistraturii la funcția de judecătoare la Curtea Supremă de Justiție. Cobzac a fost singurul candidat înscris în concursul pentru suplinirea funcției vacante. Ea a fost propusă președintelui cu vot unanim.

„Mulțumesc pentru încredere”, a spus, la final, Elena Cobzac.

Elena Cobzac, captură video, curajtv

Elena Cobzac a fost evaluată cu calificativul excelent de Colegiul de Evaluare și cu  91 de puncte din partea Colegiului de Selecție. Ea este judecătoare din 1996, iar la Curtea de Apel Chișinău din anul 2014.

CV-ul judecătoarei conform informațiilor de pe www.magistrat.md,

Data numirii în funcție: 08.10.1996

Prin Decretul Președintelui RM nr. 1074-VII din 1 aprilie 2014, numită în funcția de judecător la Curtea de Apel Chișinău.

Prin Decretul Președintelui RM nr. 291-III din 30 octombrie 2001, numită în funcția de judecător, până la atingerea plafonului de vârstă.

Prin Decretul Președintelui RM nr. 304 din 8 octombrie 1996 numită, pe un termen de cinci ani, în funcția de judecător al Judecătoriei sectorului Rîșcani, mun. Chișinău.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *