VIDEO/ Un șofer moldovean care conducea un autocar cu turiști a provocat un accident la Moscova

Un accident cu implicarea unui șofer moldovean s-a produs astăzi, 18 august, în capitala Rusiei, Moscova. Bărbatul originar din R. Moldova, în vârstă de 47 de ani, conducea un autocar cu 29 de persoane la bord. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un pilon electric. În urma impactului, 18 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, au scris pe o rețea de socializare reprezentanții Direcției de transport din Moscova.

Reprezentanții Direcției de transport au publicat un video în care a fost surprins momentul impactului.

Din imaginile video se vede că șoferul a efectuat o manevră rapidă de pe o bandă pe alta și a proiectat autobuzul într-un pilon.

Potrivit Direcției de transport din Moscova, anterior, șoferului i-au fost aplicate 30 de amenzi pentru depășirea vitezei și nerespectarea indicatoarelor de circulație rutieră.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *