Un avion rusesc de transport s-a prăbușit în Siria: 32 de morți

Un avion rusesc de transport An-26 s-a prăbuşit marţi în Siria, în apropierea bazei aeriene de la Hmeimim, a anunţat Ministerul Apărării al F. Ruse, transmite RIA Novosti. Cei 26 de pasageri şi şase membri ai echipajului, care se aflau la bord şi-au pierdut viaţa în accident.

Potrivit informațiilor prealabile, cauza catastrofei ar fi o defecțiune tehnică. O comisie din cadrul ministerului Apărării, dar și Procuratura, vor analiza toate versiunile posibile care ar fi putut cauza catastrofa.

Accidentul a avut loc în apropierea bazei aeriene de la Hmeimim, în jurul orei 15:00, ora Moscovei. Avionul s-a ciocnit cu solul la circa 500 de metri distanță de la pista de aterizare.

Foto antet: RIA Novosti / Vitalii Ankov

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *