Drăguţanu “a fugit”, la o conferinţă pentru promovarea stabilitaţii

Banca Naţională a negat informaţia că guvernatorul Dorin Drăguțanu a fugit din ţară.

Astăzi portalul de ştiri actualitati.md a difuzat informaţia că Drăguţanu ar fi părăsit în grabă R. Moldova, acesta ar fi fost văzut din alte surse la Aeroportul Internaţional Chişinău.

BNM a confirmat printr-o scrisoare că guvernatorul a părăsit ţara, dar a dezminţit informaţia că acesta a fugit. „Dorin Drăguțanu, va participa la conferința la nivel înalt organizată de Banca Națională a Belgiei. Evenimentul, care se va desfășura în perioada 19-20 februarie 2015.”
Conferinţa va avea loc Bruxelles şi va avea o temă foarte actuală pentru R. Moldova “Cum să promovezi stabilitatea la frontierele Europei?”

Totodată reprezentanţii BNM anunţă că la reuniune vor fi prezenți guvernatorii mai multor bănci centrale din Uniunea Europeană, printre care cei din Belgia, România, Cipru, Luxembourg, Macedonia, Olanda, Bulgaria, Croația și Muntenegru, dar și oficiali din cadrul Băncii Centrale Europene și ai Comisiei Europene.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *