DOC/ Cumpărăturile de 7,7 mil. de lei ale Procuraturii Generale din prima jumătate de an

În prima jumătate a anului curent, Procuratura Generală (PG) a făcut cumpărături și a contractat servicii în valoare totală de 7,7 milioane de lei. „Raportul privind realizarea contratelor încheiate între ianuarie-iunie 2019” este făcut public pe pagina web a instituției.

Cea mai importantă sumă, de 1,3 milioane de lei, a fost plătită pentru achiziția combustibilului, pentru tot parcursul anului 2019. Contractul a fost semnat, la fel, ca în anii precedenți, cu „Lukoil Moldova” SRL.

Sume importante au fost achitate Centrului de medicină legală și Inspectoratului General al Poliției. Pentru servicii de efectuare a expertizelor medico-legale, pe întreg parcursului anului curent, a fost încheiat un contract de jumătate de milion de lei cu Centrul de medicină legală, iar pentru servicii de efectuare a expertizelor judiciare şi constatări tehnico-ştiinţifice, Inspectoratul General al Poliției a fost contractat cu 400 de mii de lei.

PG, care în 2018 s-a mutat în sediu renovat cu 27 de milioane de lei, a cumpărat mobilier de birou cu 95 991 lei, jaluzele în valoare de 84 524 de lei, scaune, de 14 500 de lei, și mărfuri de uz gospodăresc contra sumei de 114 986 de lei. Aproape 49 de mii de lei au fost achitaţi pentru montarea, demontarea și racordarea aparatelor de aer condiționat.

Iluminarea faţadei sediului PG a costat 53 256 de lei.

Cu SA „Moldtelecom” au fost semnate patru contracte: două pentru servicii de telecomunicații – 364 413 lei, unul pentru servicii publice de comunicaţii electronice – 329 000 de lei și unul pentru internet pe bandă largă (ianuarie-februarie 2019) – 65 600 de lei.

Vedeți aici toate cumpărăturile PG din prima jumătate de an:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *