LIVE/ Hramul Orașului Chișinău. Ce program au pregătit autoritățile

Astăzi, 14 octombrie, Chişinăul împlineşte 583 de ani. Cu această ocazie, autorităţile municipale au pregătit un adevărat program de sărbătoare. Potrivit organizatorilor, se vor desfășura mai multe competiții portive, expoziții dedicate orașului, concurs internațional de dansuri dar şi un concert începând cu ora 16.30 cu artiști autohtoni dar și de peste Prut.

Programul integral pentru ziua de astăzi:

Invitații speciali ai sărbătorii sunt Andra, Fuego și fanfara „Ciocârlia”. Concertul va fi încununat de un spectacol de artificii „Te salut, Chișinău”, la ora 23:00.

FOTO: realitatea.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *