La Librăria din Centru se va lansa volumul “Poeți de pe vremea lui Eminescu”

Joi, 27 octombrie, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bdul Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului “Poeți de pe vremea lui Eminescu” de Eugen Lungu, apărut la Editura Cartier în colecția CARTIER DE COLECȚIE (VOLUMUL NR. 6).

Alături de autor vor participa scriitorul Adrian Ciubotaru, criticul literar Lucia Țurcanu, scriitorul
Mircea V.Ciobanu. Evenimentul va fi moderat de către scriitorul Em.Galaicu-Păun.”Poeți de pe vremea lui Eminescu” are 632 pagini și costă 61 RON/296 MDL.

Eugen LUNGU este eseist, critic şi istoric literar, editor. Născut la 1 octombrie 1949 în Hăsnăşenii Mari, Bălţi. Licenţiat al Facultăţii de Litere, Universitatea de Stat din Chişinău (1975).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Alecu Mocanu

    Foarte bine lui Eugen Lungu !
    Dar ce mai face surioara lui – Veronica Lungu- din străinătatea neagră franțuzită
    trecută prin filiera moscovită internațională ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *